Geçmiş Olsun!

YUMRUK !

Yumruk sezonu İtalya Başbakanı Berlusconi ile açıldı.
Ahmet Türk ile devam ediyor.
*** ***
Türkiye tarihinde PKK' nın "yasal" temsilcisi ilk kez sivil bir yumruk ile burun buruna geldi.
Kırıldı.
*** ***
Ahmet Türk'e atılan yumruğun ardından Batman'da  PKK saldırısı sonucunda bir Mehmetçik şehit oldu , diğeri ise yaralandı.
Ahmet Türk gibi politikacılar "Kürt" halkının isteklerini "demokratik" hak olarak tanımlarken, askeri kanadı olan PKK bu demokratik haklarını "kurşunlarını" kullanarak savunuyor.
Ve Aynı politikacı bu ülkenin askerlerine, evlatlarına kurşunları sıkan bu hainleri "gerilla" olarak tanımlamaktan geri durmuyor.
*** ***
Atılan bu yumruğu savunacak değiliz. Şiddetin her türüne de karşıyız. Ama sıra devrimci şiddete geldiğinde, aynı Kurtuluş Savaşı' nda olduğu gibi, bu ülkeyi etnik/milliyetçi çatışmalara sürükleyen tüm sorumlular bu şiddetten alması gereken yanıtı alacaktır.
Zamanı var bunun ve zaman bekletir ama gelir!
*** ***
Süper Nato Gladyo tarafından etnik temelde parçalanan Yugoslavya' nın efsanevi lideri Josef Broz Tito ölümünden önce yaptığı bir konuşmada "Yugoslavya Batı tarafından parçalanabilir ama Kemalistlerin kurduğu Türk Ulus Devleti' ne sıra geldiğinde Türkiye buna direnecek ve bu ülkeyi parçalayamayacaklar" tespitinde bulunuyor.

*** ***
Ahmet Türk ilk sivil yumruğu yedi ve ardından  tüm Batıdan maaşlı "bindirilmiş aydınlar" bastılar yaygarayı, yapsınlar da...
Ancak bir gün sonra Batman'da şehit edilen ve yaralanan Mehmetçikler için aynı "bindirilmiş aydınlardan" çıt bile yok.
İnsaf !
*** ***
Gazetelere de tavsiyemiz burnu gazlı bezle sarılmış "masum ve zavallı" Ahmet Türk görüntüleri yayınlarken bir zahmet o resmin yanına da şehit edilen gençlerin parçalanmış görüntülerini de koyun ki bu ülkenin vicdanı kanamaya devam etsin.
*** ***
Ahmet Türk' e atılan yumruk güzel ülkemizin Kürtlerine mi atılmıştır, kardeşlerimize mi atılmıştır?
Hayır!

Biz biliyoruz ki bu yumruk Samsun' da atıldığı anda, ilk önce Obama' nın burnunun direğini sızlatmıştır.
Ne de olsa patronlar zaman zaman zaman uşakları için de üzülürler.
*** ***
Bu yüzden ,"Geçmiş Olsun" dileklerimizi lütfen kabul et  Obama!"

Yorumlar

  1. Şiddete bende şiddetle karşıyım.Biliyoruzki! hiç bir vatandaş o yumruğu gelip orada atamaz slogan atar yumruk atamaz...haaa çok korktuğundamı onada hayır...kimbilir hangi kumpasçıların işi oldu bu? sonuçta olan yine masum çocuklarımıza oldu vede oluyor.İçimden geçmiş olsun demek gelmiyor niye yalan söyliyeyimki gelmiyor...Hiç kimsenin canı yanmasın bunu istiyorum.Obamaya gelince Avrupa Amerika ve orta Asyada örgütlenen bazı ülkelerin üç silahşörleri gibiler Obamada maskesini bize takarak gardını bizden yana alıyor üç kıta bir araya gelince maskesiz gardını bize alıyor.Korkak silahşörler.
    Nilly

    YanıtlaSil
  2. Yine de "geçmiş olsun"
    Selamlar, epeydir yoktunuz.

    YanıtlaSil
  3. Atılan bu yumruğu savunacak değiliz. Şiddetin her türüne de karşıyız.

    işte ben bunu anlamıyorum. neden karşısınız şiddete? neden hümanist olucam diye tutturuyosunuz? ahmet türk'e yumruk atan o eli öperim ben. ki bu herif terörist elebaşına, bebek katiline "sayın" diyecek kadar insanlıktan çıkmıştır.

    şiddete karşı diilim. lazımsa, uygularım....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Hayatın Özeti ya da Yeşil Mavi Hayat

Çukurova'da Fransız!a İlk Kurşun

Sosyal Stiller